EN İYİ 7 AKSİYON OYUNU

AKSİYON OYUNLARI İNDİR

En güzel  aksiyon ve savaş oyunlarını goglee play'den indir kendini aksiyonun içine at.






SAVAŞ AKSİYON OYUNLARI 
World war heroes, modern ops,prison escape:büyük kaçış, dinasour hunt,WİNGS of steel,grant battle royal, metal madness pvp  oyna.
Aksiyon oyunlarını mobil olarak indir ve oyna. 

Aksiyon oyunu
İNDİR 





WORLD WAR HEROES
Android'e özel  İkinci Dünya Savaşı oyunlarının en iyisinde yüzlerce ülkeden oyuncularla savaş.

II. Dünya Savaşı atmosferinde kurulu oyunda dönemin askeri araçlarını kullanıyorsun.

Keskin nişancı oyunu
İNDİR 

MODERN OPS ücretsiz nişancı oyunu online fos


Güçlü  ücretsiz çok oyunculu PvP nişancı ile tam  zamanlı adrenalin dolu mucadele

Soluk soluğa sonu gelmeyen aksiyonla dolu yeni mobil FPS (Birinci şahıs nişancı) oyununda diğer oyuncularla savaşın. 

 Kendinizi savaşın ortasına atın ve Tamamen ücretsiz oynayın!

Bu patlayıcı online oyunla türlü  haritalarda ve değişik teknik ve taktikleri kullanın.




Hapishaneden kaçış oyunu
BÜYÜK KAÇIŞ İNDİR  

BÜYÜK KAÇIŞ - PRİSON ESCAPE
Büyük kaçış - prison escape

 Adrenalin dolu bu  hapishane kaçış oyununda, başarmak cesaretine ve zekana bağlı.

Gerçek hapishane yaşamı, karşılıklı rekabet, gizli bilgilere erişim. İyi tasarlanmış tutkulu savaş senaryolarında, bilgelik ve cesaretinizi test edeceksiniz Tek amacın buradan kaçmak!

Özellik:
- Çeşitli silah tecrübeleri
- Derin soruşturmaya dalma
- Kurumsal engellerin yarılması
- Yükselen ve azalan tempoda hikayeler
- Akıcı ve gerçekçi aksiyon


DİNOZOR AVI 2018
Dinosaur hunt indir
DİNOSAUR HUNT

Dinozor avı (hunt)
Hunt veya avlanmak, 2018 en iyi Dino Hunter Oyunu Oyna.

Yemyeşil ve tehlikeli ortamlarda dinozorları öldürmek için Dinozor Avcısı 2018'e katılın. Dinamik gölgeler, yüksek çözünürlüklü dokular ve gerçekçi modeller, mobil cihazınızdaki en güzel oyunlardan birini yapmak için bir araya geliyor! İlk atıştan sonra, dinozorlar tetikte olurlar ve mermilerin nereden geldiğini bulmak için koklamaya başlarlar. Hareket edebilecek ve her yerinden saldırabileceğiniz keskin nişancı modunu ve saldırı modunu keşfedin.

Çeşitli ortamlarda her çeşit farklı dinoyu avla. Bazen sana saldırabilirler, bu yüzden daima uyanık olun. Kararlı bir el geliştirin, manzaralarınızı sıralayın ve mükemmel çekimler yapmak için becerilerinizi geliştirin. Dinozorlar dünyadaki en ölümcül yaratıklar. Uyarı vermeden sana da saldırabilirler. Öldürmelerinizi kesin yapın ve daha da büyük ödüller için hepsini tamamlayın! O yüzden geri durma, silahını sıkıca tut, mükemmel bir amaç al, keskin nişancı atış becerilerini gerçek bir dino avcısı uzmanı olarak test et ve kaçmalarına izin verme.


Hava savaş oyunu
WİNGS of steel indir

WİNGS OFF STEEL
Telefonunuz ve tabletiniz için sürükleyici ve eğlenceli İkinci Dünya Savaşı hava savaş oyunu!

Wings of Steel, aksiyon dolu bir II. Dünya Savaşı hava savaş uçuş simülatörü. Güzel 3D grafikleri, gerçekçi fiziği, farklı ve ilgi çekici oyun ve mobil cihazlar için optimize edilmiş sezgisel kontrolleri birleştiren bu, telefonunuz ve tabletiniz için sürükleyici ve eğlenceli bir hava savaş oyunudur!


Join epic PvP brawl shooter! Mad arena for snipers and killers, best car action


METAL madness indir

METAL MADNESS PVP

Metal Madness PvP Shooter oyunuyla hem savaşın hem de yarışın keyfini çıkarın.

Metal Madness ile müthiş bir PVP Shooter oyunu sizi bekliyor, Çeşit çeşit arabalar, modifiyeler, geliştirmeler, silahlar, bombalar, farklı özellikler hepsi bir arada online multiplayer bir araba savaşları oyunu nasıl olması gerek ise aynen öyle. Oyun motor, grafikler, görsel efektler ve heyecan verici müziği ile kendinizi oyuna kaptıracaksınız.

Büyük savaş royale 2018
GRANT battle indir






Büyük Savaş Royale Sezonu 2018! Askeri bloklu piksel oyunlarını ve savaş royale oyunlarını seviyorsanız, o zaman kesinlikle Grand Battle Royale!GRANT BATTLE ROYALE : Pixel fps

Yeni masif açık dünya oyununu oynarken, çevrimiçi çok oyunculu oyunlarda savaş! Savaş alanlarında hayatta kalın, atış becerilerinizi geliştirin ve ÜCRETSİZ için yeni PVP taktikleri geliştirin!
Ölü adadaki hayatta kalma uçağından atla, en iyi yağmayı bul, düşmanları öldür. Oyuncular silahsız adanın etrafına yayılır ve rakipleri yok etmek için çeşitli silahlar ve eşyalar bulmalı ve bunları kullanmalıdır. Alabileceğiniz en iyi silahları bulun: Saldırı Tüfeği, piksel silahı, smg, av tüfeği ve diğer silahlar. Her rakibe bürünerek savaş alanına hükmedin ve son 1 numaralı kurtulan oldu! Piksel silahını kap ve ateş et!

Savaş alanlarının konumu, gizemli bir Mavi Bölge ile çevrili denizin bir yerinde ölü bir şehir olan uzak bir adadır. Ana göreviniz güvenli bölge içerisinde kalmak ve tüm düşmanlarınızı yok etmek.

Yorumlar