YEMEK PİŞİRME UYGULAMARI İNDİR





Yemek Oyun Uygulamaları
Yemek yapmak belki de hiç bu kadar eğlenceli olmamıştır. Hemen herkesin ağzına layık uygulamalardan oluşan ve en kaliteli uygulamaların yer aldığı bir liste hazırladık. Güzel yemek oyunları sayesinde hem siz zevk alacaksınız hem de evinizde size yardımcı olmaya çalışan bir çocuğunuz varsa o zevk alacaktır. Şimdi birbirinden zevkli ve güzel olan bu uygulamalarla tanışmaya gelelim.



1-) Good Pizza, Great Pizza
Sizlere mutfağınızda veya çalıştığınız yerde birbirinden güzel ve eşsiz pizzalar yaptıracak olan bu uygulama ile artık profesyonel olma yolunda ilerleyeceksiniz. Bu uygulama ile sadece mükemmel pizzalar yapmayacak aynı zamanda onları mükemmel sunumlar eşliğinde servis etmeyi de öğreneceksiniz. Yemek yapma oyunları oyna, sizlere pizza yapma ve sosunu hazırlama noktasında mükemmel bir deneyim sunmaktadır. Siz isterseniz çok iyi bir yemek ustası olun veya daha yeni öğrenmeye adım atmış bir çırak, uygulama için hiç fark etmezsiniz. Çünkü kolaydan zora doğru aşama aşama ilerlemekte ve size güzel pizza teknikleri göstermektedir.
İNDİR


2-) Cooking Mama: Let’s Cook!
Bu uygulama ile doğrayarak, karıştırarak ve soyarak tutkulu aşçınız eğitmen Mama ile bir sürü birbirinden güzel yemek pişirme teknikleri öğrenin. Her aşamasını tamamen sizin yapacağınız birbirinden lezzetli yemekler yapabilmektesiniz. Birbirinden güzel müzikleri ve renkli grafikleri ile artık yemek yapmak sizler için çok daha eğlenceli olacak.
İNDİR


3-) Tasty Town
Bir restoranınız mı var, orayı şehrin en havalı ve en çok konuşulan mekânı yapmaya ne dersiniz? Restoranınızda kullandığınız her bir ürünü doğal yollardan kendiniz üretmeye ne dersiniz? Böylece yemek pişirme oyunu indir ile birbirinden lezzetli ve doğal yemekleri kendi restoranınızda sunabileceksiniz.
İNDİR


4-) Cooking Joy 2
Mutfaktan mutfağa geçiş yapan ve birbirinden lezzetli yemekler hazırlayan dünyaca tanınmış bir şef olmak istemez misiniz? Sizde birbirinden güzel yemekleri gayet hızlı bir şekilde hazırlayabilir ve çok hızlı bir aşçı olabilirsiniz.
İNDİR


5-) Cooking Diary: Best Tasty Rastourant & Cafe Game
Hemen herkes gibi sizde başarılı bir aşçı olmak istiyorsanız, en güzel yemek pişirme oyunları ile yaptığınız her lezzetli yemeği kayıt altına alın ve sizde bu uygulama ile yarışmalara katılın. Bu uygulama ile restoranınızı açın ve herkesin seveceği tutkulu yemekler yapın.
İNDİR


________________________





______

Yorumlar