PUBG MOBİL İNDİR









Resmî pubg deyimi şimdi mobilde

Google Play'de Sene Kampanyası! PUBG MOBILE'a giriş yaparak Androide özel ve müddet hudutlu armağan paketlerini al! PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS artık cepte - Özgün Battle Royale oyununu mobil aletlerinize indirebilirsiniz!




1. Mobilde Resmî PUBG Tecrübesi 100 oyuncunun paraşütle indiği 64 kilometrekare’lik adada zafere erişmek için verilen amansız mücadele. Her oyuncu kendi silahlarını, araçlarını, malzemelerini bulmalı, görsel olarak zengin, stratejisel olarak da her olasılığa açık, git gide daralan bu savaş alanında rakiplerini saf dışı bırakmalıdır. Adaya inin, ihtiyaç duyulan donatımları bulun ve hayatta kalmak için varınızı yoğunuzu ortaya koyarak zafere erişin! 2. Yüksek Kaliteli Grafikler ve HD Ses Kuvvetli Unreal Engine 4 oyun motoru ile dudak uçuklatan ayrıntılı grafikler, gerçekçi oyun efektleri ve yüksek çözünürlüklü Battle Royale haritasının tadını çıkarın. Yüksek kaliteli ses, derin 3B efektler ve 7.1 etrafsal ses sistemi ile savaşın içindeymiş gibi hissedeceksiniz. 3. Gerçekçi Silahlar Ateşli silahlar, yakın kavga et silahları, patlayıcılardan oluşan ve daimi gelişen donatım yelpazesi. Gerçekçi balistik ve atış mekanikleri ile rakiplerinizi vurun, pataklayın veyahut havaya uçurun. Bir de tava vardı değil mi? Tavayı da unutmadık. 4. Tarzını seç ve ilerle Arabalar, kamyonlar, motosikletler ve teknelerin de içinde bulunduğu çeşitli araçları; rakiplerinizi kovalamak, oyun alanına kadar onlarla yarışmak veya kaçış için kullanın. 5. Arkadaşlarınla Takım Kur Bu savaşa arkadaşlarınızla beraber göğüs gerin. Arkadaşlarınızı çağrı edin, takımınızı kurun. Sesli sohbet ile taktiğinizi belirleyin ve rakiplerinizi kıskıvrak yakalayın. 6 Adaletli Oyun Ortamı Kuvvetli hile savunma sistemi, tüm PUBG MOBILE oyuncuları için adaletli ve eğlenceli bir oyun ortamı sunmaktadır. Bayağı Bir Oyun Değil. Battle Royale! *




Kesintisiz internet irtibatı gerektirir. * En iyi PUBG MOBILE tecrübenini yaşayabilmek için sistem gereksinimleri: Android 5.1.1 veya üstü ve en az 2 GİGABYTE RAM. (Bu aletlerle hudutlu olmamakla birlikte) Mevcut sürüm 500’den fazla Android aleti desteklemektedir: GALAXY NOTE8,SONY XPERIA XZ1,GALAXY S8,GOOGLE PIXEL2,GALAXY NOTE5,HUAWEI HONOR8,LG G5,REDMI 4A,HUAWEI P9,SONY XPERIA X,REDMI NOTE4.

Google play indirme linki




Yorumlar