Locket indir kilit ekranından Para Kazan






 HERGÜN ENAZ 100 KERE AÇIP KAPATTIĞIMIZ AKILLI TELEFON EKRAN KİLİDİNDEN PARA KAZANMAK HİÇ AKLINIZA GELİRMİYDİ???        




Akıllı telefonlar ve onları çok daha işlevsel kılan mobil uygulamalar vazgeçilmezlerimizin arasında yerini savunuyor. Gelir düzeyi fark etmeksizin alınan akıllı telefonlar kadar, telefonları daha eğlenceli, daha işlevsel ve daha pratik klan uygulama dünyasına ise azımsanamayacak miktarda para harcıyoruz. Peki artık bu düzeni bozup bir uygulamadan para kazanmaya ne dersiniz?




Bizler uygulama indirdikçe uygulama sahipleri geliştirdikleri uygulamalarına reklam alarak gelirlerine gelir katarken sizler de bu kazanç modeline dahil olup para kazanmak istemez misiniz?




Peki bu nasıl olacak ve ne kadar kazanacağız?




Şu an için yalnızca Android kullanıcılarına para kazandıracak olan “Locket” ismindeki uygulamayı indirerek hemen para kazanmaya başlayabilirsiniz. Para kazanmak için yapmanız şart olan ise yalnızca ekran kilidinizi açmak. Uygulama, akıllı telefonunuzun ekranına belirli reklamlar gönderiyor ve siz ister o reklamlara tıklayın ister hiçbir şey yapmadan telefonunuzun menüsüne dönün, ekran kilidinizi her açtığınızda para kazanın.




Her ekran kilidini açtığınızda size 1 cent kazandıran bu uygulama sayesinde şayet siz de günde en az 100 sefer ekran kilidini açıyorsanız, ay nihayetinde takriben 60TL gibi bir gelir ele geçirebilirsiniz. Oyunlar ve uygulamalar arasında daimi maruz kaldığımız reklamları kullanıcıya daha pozitif bir izlenim yaratarak sunmanın tasarılandığı bu uygulamada, önceden defaatle yaptığımız ancak bizlere hiçbir şey kazandırmayan ekran kilidini açmanın paraya dönüştürülmesi, reklamların izlenme zorunluluğunun olmaması ile beraber oldukça yararlı ve mantıklı görünüyor.




Şimdi sizleri “Locket” isimli yeni kazanç kapınız ile baş başa bırakıyorum. Unutmayın 1 kilit açmak 1 cent!




Uygulamayı indirmek ve “Locket”in tanıtım videosunu izleyeyip para kazanmaya başlamak için tıklayın





Not:bu uygulama türkiyede kullanıma açılmadı 











________________________











Yorumlar